همه چیز درباره شارژ بی سیم دستگاه های اپل (قسمت اول)

با مسیر مدرن همراه باشید تا به بررسی کامل شارژ بی سیم انواع دستگاه های اپل بپردازیم.

استانداردهای رقابت:

درحالی که تاریخچه شارژ القایی به دهه ی 1800 و نیکولا تسلا برمی گردد،تاریخچه ی مدرن شارژ بی سیم دستگاه ها،براساس نبرد برای استانداردترین مورد صنعت الکترونیک تعریف شده است.

چندین استاندارد مختلف برای فناوری شارژ بی سیم وجود دارد اما دو گروه اصلی استاندارد که در سیستم های شارژ بی سیم کار می کنند را پوشش خواهیم داد.Wireless Power Consortium (WPC) که از سال 2008 مستقیم شارژ Qi خود را ارائه داد و فناوری PMA با حمایت Power Matters Alliance و Airfuel Alliance که دارای مجوز از Power Mat می باشد.

هر یک از این گروه ها از پشتیبانی های مختلفی برخوردارند و فناوری آنها توسط شرکت های مختلفی مثل گوگل،سامسونگ و دیگر تولیدکنندگان گوشی های هوشمند،پذیرفته شده است.درحالی که PMA شامل شرکت هایی مثل AT&T، Duracell و Starbucks می باشد.

مسیر مدرن

از آنجایی که این دو استاندارد با یکدیگر در تضاد بودند،برخی مشکلات سازگاری وجود دارد اما از نظر مفهوم و اجرا مشابه یکدیگرند.تنها تفاوت بین آنها،استفاده از باندهای مختلف طول موج برای میدان های مغناطیسی و نرم افزار بود.

یک نبرد برای شارژر بی سیم بین طرفداران هرکدام از این فناوری ها رخ داد.در نهایت Qi برای پشتیبانی از دستگاه های قابل استفاده در تلفن همراه به کار گرفته شد.در طرف دیگر،PMA از پشتیبانی متمرکز در شرکت ها بهره مند شد،Duracell نام قابل توجهی در باتری ها شد و Starbucks تلاش خود را برای ایجاد نقاط شارژ برای پشتیبانی از PMA در سراسر ایالات متحده،انجام داد.

مطلب پیشنهادی :
آموزش استفاده از هوش مصنوعی در photoshop

درحالی که Qi برتری کمی نسبت به PMA داشت اما اوضاع تقریبا یکسان برای طرفین بود تا اینکه اپل در سال 2017 تصمیم به پیوستن به اعضای WPC گرفت در آن زمان شایعاتی مبنی بر شارژ بی سیم آیفون 8 منتشر شد.شایعه ای که در همان سال در کنار آیفون X با پشتیبانی از Qi تایید شد.

با حضور اپل،اوضاع به شدت به نفع Qi پیش رفت تا جایی که به روزرسانی نرم افزاری در صفحات شارژ Starbucks Powermat انجام می شد تا بتواند در اواخر سال 2017 با Qi سازگار شود و به دنبال آن Powermat به طور رسمی در سال 2018 به WPC پیوست.

از آن زمان،Qi عملا به فناوری غالب در استفاده برای شارژ بی سیم تلفن همراه تبدیل شده است.اکثر لوازم جانبی شارژ بی سیم مثل اکثر دستگاه های قابل حمل ارائه دهنده ی این ویژگی از Qi پشتیبانی می کنند.از نظر مصرف کنندگان شارژ بی سیم باعث می شود که استفاده از شارژ بسیار راحتتر شود.

تاریخچه ی شارژ بی سیم اپل:

درحالی که آیفون های اپل اصلی ترین محصول برای جلب توجه عموم بودند،اما اپل اولین نفری نبود که شارژ بی سیم را به تلفن هوشمند آورد.اپل واچ نسل اول از زمان انتشار در سال 2015،قابلیت شارژ بی سیم را نیز به همراه آورد.

مسیر مدرن

با استفاده از جیبی کوچک ارائه شده،می توانید اپل واچ خود را در عرض چند ساعت شارژ کنید یا شب قبل شارژ و صبح آماده ی استفاده از آن شوید.انتخاب شارژ شبانه،امکان استفاده از حالت Nightstand را فراهم می آورد که باعث می شود شبیه به ساعت رومیزی صفحه ی نمایش، 90 درجه شود تا زمان را به شما نشان دهد.

مطلب پیشنهادی :
بررسی مک بوک پرو 13 اینچی "Apple Silicon M1" (قسمت چهارم)

اگرچه فناوری اصلی مورد استفاده برای شارژر بی سیم اپل واچ اساسا همان شارژر بی سیم Qi در مکانیک می باشد اما شما نمی توانید از شارژر Qi برای شارژ مجدد اپل واچ استفاده کنید.شارژرهایی در بازار وجود دارند که هم جا برای شارژ آیفون و هم برای اپل واچ دارند اما شما نمی توانید این دو نقطه را تعویض کنید.

ایرپاور:

کاوش در تاریخ شارژ بی سیم اپل بدون اشاره به شکست ظاهری ایرپاور کامل نخواهد بود.

ایرپاور در هنگام عرضه ی آیفون در سال 2017 رونمایی شد و اپل ادعا کرد که بدون نیاز به قرار دادن آیفون در یک موقعیت خاص برای شارژ،می توانید تلفن هوشمند خود را روی پد قرار دهید تا شارژ شود.

مسیر مدرن

همچنین امکان شارژ همزمان سه دستگاه آیفون،اپل واچ و کیس ایرپاد در هر ترتیب و هر جهتی وجود داشت.

با این حال مشکلات توسعه از جمله محدودیت های حرارتی،محدودیت های قدرت شارژ و خطرات آتش سوزی باعث شد که اپل از انتشار آن خودداری کند.در سپتامبر 2018،اپل همه ی موارد مربوط به ایرپاور را از وب سایت خود حذف کرد و پس از 19 ماه اعلام کرد که پروژه ی ایرپاد لغو شده است.

در زمان انتشار این خبر،اپل اشاره کرد که آینده ای بی سیم را پیش رو داریم و متعهدیم که تجربه ی بی سیم را به جلو سوق دهیم.

مسلما اپل با شارژرهای بی سیم چند دستگاهه مثل مگ سیف،پد تاشو که شارژ و قدرت مبتنی بر مگ سیف را برای اپل واچ ارائه می دهد، توانسته به تعهد خود پایبند باشد.

مطلب پیشنهادی :
دوربین سلفی گلکسی S22 و S22 پلاس تفاوتی با نسل قبل ندارد
محمد معین اعلایی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *